Natuurlijk leven

Vanuit mijn roots, blijf ik een boerendochter in hart en ziel. Inspiratie door de natuur en dieren heb ik van kinds af aan meegekregen. Dank je wel ma en pa. Hoe ik als jong kind in contact ben gekomen  met verlies op de boerderij. Hoe leven en dood in elkaar verweven zitten, vindt je zo sterk terug in de natuur.

De volgende spreuk is voor mij niet vreemd: ’veracht de dood niet maar aanvaard hem daar ook hij een van de dingen is, die de natuur wil’. En toch biedt de natuur ons zoveel meer, laten we hier ook een onderdeel van zijn.

Ons nieuwe stekje nodigt heel erg uit om hier iets mee te doen.  Ik wil mensen uitnodigen die bewust bezig zijn met de natuur. Hen uitnodigen om hier activiteiten te organiseren waar zorg voor natuur centraal staat. En weet, wij mensen zijn ook onderdeel van die mooie natuur!

 

Als je echt van de natuur houdt, dan vind je schoonheid overal

VINCENT VAN GOGH

Onze tuin heeft een mooi ecologisch evenwicht en dat willen we graag behouden. Met dank aan de vorige eigenaars van ons stekje om de biodiversiteit te behouden. Zoiets vraag veel werk. Wij willen hierbij graag mensen uitnodigen die even rust in hun hoofd nodig hebben en even iets anders willen. Op maandag zijn ze welkom om hier in ons paradijsje te vertoeven, een handje te helpen. Even een moment om je hoofd leeg te maken, zorg te geven aan jezelf. Dit kan door bezig te zijn met moeder aarde, te wroeten in de grond, planten die verstikt geraken ruimte te geven, zorg te geven aan de dieren en ook zo zachtheid te geven aan jezelf. Of gewoon om je te laten verwonderen hoe de natuur zich staande houdt.

De natuur doet niets zonder doel.

ARISTOTELES