Authentieke Yoga / Meditatie volgens de Himalaya Traditie

Wil jij je verder ontwikkelen, op een manier die past bij  jou wil en aard dan is Himalya Yoga iets voor jou. Zij geloven in een spirituele, holistische visie. Dit betekent ontwikkelen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, geleid door je eigen intuïtie, met behulp van de technieken die Himalaya Yoga met je kan delen. Het gaat niet om moeilijke oefeningen maar om verstilling en bewustwording. Het eerste doel van de Traditie is om inzicht te verwerven over wie men is, zijn ware aard te ontdekken, die Joy is en om dit ervaren.

Meditatie is onderdeel van yoga. Het lichaam, de adem zijn onze instrumenten waar we mee werken om de mind stiller/ bestuurbaar te maken en verbinding te maken met onszelf en alles om ons heen.

Wat gaan we doen:

  • Hatha Yoga, bewegingen en houdingen voor vitaliteit en energie
  • Adem- en energiebeheersing voor rust en balans
  • Diepe ontspanning om stress te overwinnen
  • Meditatie voor mentale en emotionele rust

De Yoga is geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde, van jong tot oud. Je hoeft er niet lenig voor te zijn of ervaring in te hebben. Yoga kan door iedereen beoefend worden op zijn of haar eigen niveau en kunnen omdat er van presteren geen sprake is. Het gaat niet om moeilijke houdingen. Het gaat er om dat we onze rust, balans, fitheid en energie bevorderen op het fysieke, mentale en emotionele vlak.